Locas por la Lana

Velkommen til en lærerik og trivelig stund

Vi arrangerer en rekke kurs i våre lokaler i l'Alfàs del Pi. Dersom ikke annet er spesifisert, gis det på alle kursene instruksjoner på spansk, engelsk og norsk. I de fleste tilfeller er arbeidene for store til at de kan strikkes ferdig i løpet av en kurskveld, så du må være innstilt på å fortsette på egenhånd etterpå. Alle som har deltatt på våre kurs er imidlertid hjertelig velkommen til å komme innom oss og få hjelp og veiledning i Studio Locas por la lana i vår faste åpningstid på lørdager kl. 10-14!
For at kurset skal gjennomføres må vi ha minst fem påmeldte deltakere. NB! PÅMELDING ER BINDENDE!
Vi kan også arrangere spesialkurs/strikkekvelder/home party med salg av garn og pinner for grupper. Esta dirección de correo electrónico está protegida contra robots de spam. Necesita activar JavaScript para poder verla

 

Våre kurs i høst:

KURS 1: GRUNNLEGGENDE STRIKKING - DEL 1
TID: 12. OKTOBER KL. 18-21,
PRIS: 30 euro inkl. materiell og enkel servering. 
PÅMELDINGSFRIST: 7. oktober
For deg som ikke kan strikke, eller som ikke har tatt i strikkepinnene siden håndarbeidstimene på skolen. Vanskelighetsgrad: Svært enkel

På dette kurset tar vi for oss de HELT grunnleggende strikketeknikkene. Du lærer å legge opp, strikke rett og vrangt og å felle av. Målet med kurset er å strikke en pyntepute i Eskimo - tykt garn på tykke pinner er perfekt for deg som ikke har strikket noe særlig før. Du får garn, strikkepinner og oppskrift når du kommer på kurset. Vi arrangerer også et oppfølgingskurs - se GRUNNLEGGENDE STRIKKING - DEL 2, 3 OG 4. Send e-post og meld deg på her - husk å skrive hvilket kurs påmeldingen gjelder.
NB! Dersom du melder deg på både to av kursene i grunnleggende strikking, får du samlepris på 55 Euro for begge. Melder du deg på alle fire, får du dem for en samlepris på 100 Euro.

 

KURS 2: ISLANDSK SOLOPPGANGSTEKNIKK
TID: 27. OKTOBER KL. 18-21,
PRIS: 45 EURO inkl. materiell og enkel servering
PÅMELDINGSFRIST: 22. OKTOBER<
For deg som kan strikke og ønsker å lære en ny, relativt avansert teknikk. Vanskelighetsgrad: Middels +

På dette kurset tar vi for oss den spektakulære islandske soloppgangsteknikken. Målet med kurset er å strikke et sjal med bølgekant i deilig, mukt alpaca-garn. Kurset passer for deg som er dreven med strikkepinnene. Teknikken er litt kronglete til å begynn med, men når du først har den inne er det veldig morsomt og arbeidet vokser raskt.  Du får garn, strikkepinner og oppskrift når du kommer på kurset. Send e-post og meld deg på her - husk å skrive hvilket kurs påmeldingen gjelder. 
 

KURS 3: GRUNNLEGGENDE STRIKKING - DEL 2,
TID: 2. NOVEMBER KL. 18-21,
PRIS: 30 EURO inkl. materiell og enkel servering

For deg som har gått på grunnleggende strikking 1, eller allerede kan legge opp, felle av og strikke rette og vrange masker. Vanskelighetsgrad: Enkel

Dette kurset bygger videre på det vi tok for oss på Grunnleggende strikking - del 1. Målet med kurset er å strikke et hjerte til å montere på puten vi begynte på den første kurskvelden. På dette kurset lærer du å øke og felle antall masker. Du får garn, pinner og oppskrift på hjertet, samt et hefte med ulike mønstre du kan strikke med kunnskapene dine så langt. Vi tar også en repetisjon av opplegg og det å felle av. Samtidig vil vi demonstrere ulike mønste som kan strikkes ved hjelp av rette og vrange masker. Send e-post og meld deg på her - husk å skrive hvilket kurs påmeldingen gjelder.


KURS 4: TOVA TØFLER,
TID: 10. NOVEMBER KL: 18-21,
PRIS: 25 EURO inkl. materiell og enkel servering
PÅMELDINGSFRIST: 6. NOVEMBER
For deg som kan grunnleggende strikking ref. teknikker i Grunnleggende strikking del 1 og 2. Vanskelighetsgrad: Enkel

Toving er en av våre favorittsysler. Det er lett, det er morsom og det blir superfint! Du trenger ikke å være verken erfaren eller flink for å få gode resultater med toving. På dette kurset tar vi for oss de grunnleggende prisippene ved toving. Du får garn, pinner og oppskrift når du kommer på kurset. Det vil være mulig å velge mellom tøfler til store barn/voksne i Eskimo eller til baby/små barn i Alpaca. Send e-post og meld deg på her - husk å skrive hvilket kurs påmeldingen gjelder.

 

KURS 5: UNGDOMSKURS - VI HEKLER EN KOMPIS,
19. NOVEMBER KL. 14-17,
PRIS: 25 EURO inkl. materiell og enkel servering
PÅMELDINGSFRIST: 15. NOVEMBER
Japanske algurumis - heklede figurer - er en farsott og supre julegaver! Vanskelighetsgrad: Enkel +

Algurumis kommer i alle regnbuens farger og alle tenkelige fasonger. På dette kurset kan du velge mellom tre ulike algurumis. Du lærer grunnleggende hekleteknikker, og garn, heklenål og oppskrift er inkludert i prisen. Vi går også igjennom monteringsprinsipper. Send e-post og meld deg på her - husk å skrive hvilket kurs påmeldingen gjelder. Dette kurset er forbeholdt store barn/ungdom fra 12-17 år. Dersom tilstrekkelig mange voksne ønsker et liknende kurs, vil vi sette opp en voksenkveld med algurumis også. Meld din interesse!

 

KURS 6: GRUNLEGGENDE STRIKKING - DEL 3,
TID: 16. NOVEMBER KL. 18-21,
PRIS: 30 EURO inkl. materiell og enkel servering
PÅMELDINGSFRIST: 13. NOVEMBER
For deg som behersker teknikkene fra del 1 og 2 av vår kursrekke i grunnleggende teknikker. Vanskelighetsgrad: Middels

På dette kurset tar vi for oss flettestrikk, å strikke "knuter" og liknende teknikker blant annet ved bruk av hjelpepinne. Målet med kurset er å strikke en pyntepute i Alaska, men teknikkene kan senere brukes i mange andre sammenhenger. Du får garn, pinner og oppskrift når du kommer. Send e-post og meld deg på her - husk å skrive hvilket kurs påmeldingen gjelder.

 

KURS 7: GRUNLEGGENDE STRIKKING - DEL 4,
TID: 30. NOVEMBER KL. 18-21,
PRIS: 30 EURO inkl. materiell og enkel servering
PÅMELDINGSFRIST: 26. NOVEMBER 
For deg som behersker teknikkene fra del 1 og 2 av vår kursrekke i grunnleggende teknikker. Vanskelighetsgrad: Middels

På dette kurset tar vi for oss det å strikke med settpinner (fem pinner) og å strikke mønster med to eller flere farger. Målet med kurset er å strikke pulsvarmere i alpaca. Send e-post og meld deg på her - husk å skrive hvilket kurs påmeldingen gjelder.

 

KURS 8: VI STRIKKER JULEKULER,
7. DESEMBER KL. 18-21,
PRIS: 35 EURO inkl. materiell og enkel servering
PÅMELDINGSFRIST: 3. DESEMBER
For deg som vil bli med på julekule-dillen og kan strikke mønster med to eller flere farger. Vanskelighetsgrad: Middels

Strikka julejuler er superkult! De kan henges på treet, brukes som pynt i huset eller gis bort i gave. Målet med kurset er å lære å strikke slike kuler og å montere dem. Du får materiell, strikkepinner og oppskrift til 10 julekuler når du kommer på kurset. Send e-post og meld deg på her - husk å skrive hvilket kurs påmeldingen gjelder.

 

VI FARGER ALFAZ RØD 1 - JULEVERKSTED FOR BARN, 3. DESEMBER KL. 12-16, PRIS: 10 Euro inkl. materiell og enkel servering
For alle barn fra 3 år ifølge med voksne.

Vi inviterer til juleverksted for de minste med en rekke morsomme juleaktiviteter. Krever ikke påmelding.

 

VI FARGER ALFAZ RØD 2 - JULEVERKSTED FOR VOKSNE, 10. DESEMBER KL. 20-24, PRIS: 50 Euro inkl. materiell og servering av drikke og juletapas
For alle fantasifulle og lekne voksne.

Denne kvelden inviterer Locas por la lana til sin variant av "julebord". Vi lager enkel julepynt, og det vil bli servert småsnask og drikke. Påmelding innen 1. desember her!